De miine


Azi nu mai scriu …de mîine mă apuc de scris (ooo in sfîrşit oleac de linişte , ca Alina cu blogul ista a ei …) Ehehe sperai nu ? Scriu azi , scriu azi …de fapt acum scriu …
Fac introducerea la articol prea lungă ? Hmmm…si mie mi se pare..Ok, lăsăm asta .

De cate ori in viaţa asta a ta scurta sau lungă (eh chestii prea profunde si prea fizice ..) ai zis : De mîine ma apuc de dieta , de maine las fumatul , de mîine nu mai beau , de maine nu mai vorbesc prostii, de mîine şterg praful în fiecare zi , de mîine ma apuc de citit , de mîine nu mai fac pipi sub dus si tot asa ..de mîine de mîine .Si azi , lasă-ma sa te vad : nu , nu ai slăbit ..si tot cu tigara in gura esti …si-mi pare ca nu ai citit carti de cind..ehehe ) Ia zi-mi si mie ce te-a împiedicat sa  faci toate chestiile astea (ei da stii Alina , nu prea am timp cu una cu alta …si iti pare, dar timpu, trece ) ..Nu , nu ..Eu pe asta cu timpul am mai auzit-o  , da ,da o foloseam si eu ! Si pe asta cu poftele, cu faptul ca iti curge saliva cind vezi o bucăţică de torta (si mie imi curge ..) , dar hai sa învăţăm sa zicem „nu „. Nu e un drum usor , dar trebuie de incercat …pas cu pas : 


Primul pas : Ai incredere in tine !!! Tu poti !!!

Al doilea pas : Gindeste-te la toate avantajele pe care le vei avea (de exemplu , daca slabesti doua sau trei chilograme te vei simti mai bine , vei fi mai sigura de tine si vei putea sa te imbraci (in sfirsit) in rochia ta preferata fara sa explodeze pe tine )

Al treilea pas : Ofera-ti un premiu ! (de exemplu , daca reusesti timp de o saptamina sa nu maninci dulciuri , duminica seara o bucatica de ciocolata (mica mica) o poti savura ..

Hai sa incercam impreuna , functioneaza !!!

PS: Eu am facut exemplul dietei , pentru ca asta-i problema noastra a fetelor , dar cred ca aceste „reguli” se pot aplica la orice !

Reclame

4 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s